Італія (гостьова)

італія

Необхідні документи для відкриття гостьової візи до Італії:

  1. Запрошення letteradiinvito.
  2. Ксерокопія документа, що посвідчує особу того, хто запрошує (пермесо, карта дідендіта, або копія паспорта).
  3. Довідка про доходи.
  4. Підтвердження родинних зв’язків (у випадку членів сім’ї) або фотографії (у разі друзів і наречених).
  5. Підтвердження зайнятості прохача візи. Ксерокопія трудової книжки.
  6. Для студентів: ксерокопія студентського квитка, довідка з інституту.
  7. Для пенсіонерів: ксерокопія пенсійного посвідчення, довідка з пенсійного фонду про нарахування пенсії.
  8. Бронювання авіаквитків в дві сторони.
  9. Страховий поліс з покриттям в 30000 євро на термін дії візи. Закордонний паспорт і український паспорт.
  10. Економічні гарантії: тревел чеки (оригінал та ксерокопія); кредитні картки (їх ксерокопії та виписки про рух коштів на рахунку за останні 6 місяців);
  11. банківська гарантія або поліс про гарантію (оригінал та копія).
  12. Дві кольорові фотографії 3х4.
  13. Заповнена візова анкета.