Гід пo фруктам Південно-Східної Азії

1. Дуріан – плід блідо-зеленого кольору.Вага 2-5 кг. У дуріан дуже приємний запах а смак солодко-вершковий. Дуріан їдять сирим, а насіння смажать та їдять як горіхів. Не дозволяється зберігати цей фрукт в готелях.
 2. Мангуcтін – невеликих плід, схожий на яблуко із коричневою або ліловою кожурою. За смаком нагадує грейпфрукт .
 3.Лічі- плоди величиной із невеликих слив, із рожевою кожурою. В середині біла м`якоть. За смаком нагадує виноград.
4. Манго – жовтий, зелeний або червонуватий плід довговатої фopми. Зовні виглядає як диня.
5. Пітаї-яскраво рожевий або жовтий,плоди з рідкісними зеленими лусочками. В середині біла мякоть с маленькими чорними кісточками.
6. Плід жовтого або коричневого кольору, схожий на ківі.Хрустка м’якоть з вершково-карамельним смаком і декілька твердих кісточок.
7.Папайя-плоди грушеподібної форми, зеленого або жовтого кольору. М`якоть оранжевого або яскраво- зожевого кольору. Папайю їдять і як овоч і як фрукт, в залежності від ступеня дозрівання.
8. Гуава-плоди всітло зеленого кольору,зовні нагадують яблуко. Зовні груба шкірка. М`якоть хрустка як у яблука, з безліччю дрібних кісточок.
9.Лонган-невеликий фрукт світло-коричневого кольору, що нагадує візуально грецькі горіхи.В середині прозоро-білувата м`якоть.
10.Маракуйя-плід пурпурно-фіолетового або золотистого кольору, розміром з невеликим грейпфруктом.

About the Author

By admin / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on Лют 07, 2017